top of page
baby feet

ZA NAJSLAĐE TRENUTKE

 

 

 Kada napraviti rezervaciju?

Fotografiranje novorođenčadi odvija se u domu klijenta, te je poželjno napraviti rezervaciju za fotografiranje već u trećem tromjesečju trudnoće.

Idealno vrijeme za fotografiranje novorođenčadi je prvih 5-14 dana bebine starosti. To je period kada beba provodi većinu svog vremena spavajući, te je manje reaktivna na vanjske podražaje kao što su zvuk i dodir što proces fotografiranja čini efikasnijim i za bebu ugodnijim.

 

Što paket uključuje?

Paket uključuje 20+ profesionalno obrađenih fotografija u digitalnom obliku. Ukoliko se radi o novorođenčetu do dva tjedna starosti, galerija fotografija sastojat će se od poziranih i lifestyle fotografija. Lifestyle fotografije su spontane fotografije Vaše obitelji u interakciji sa bebom\novorođenčem, dok su pozirane fotografije fotografije u košarici i sa sličnim rekvizitima. 
Ukoliko je beba iznad dva tjedna starosti, tada fotografiramo samo lifestyle fotografije. 
Primjer lifestyle fotografija mo
žete pogledati ovdje.

Što slijedi nakon rezervacije?

Kada se približi dogovoreni datum za fotografiranje, primit ćete kratki vodić u kojem ću se osvrnuti na odjevanje za photoshoot, te ostale sitne detalje i informacije koje će Vam biti korisne da biste se pripremili za fotografiranje i da biste znali što očekivati tijekom photoshoota.

Fotografiranje traje 2.5 sata. Tu se podrazumijeva vrijeme za hranjenje, presvlačenje, i uspavljivanje bebe po potrebi.

Ukoliko imate pitanja klinite ovdje.

 

Fotografiranje
 beba

bottom of page